Zoeken:

Opgeven/informatie puppycursus?

Kies uw dichtstbijzijnde locatie voor meer informatie:

Royal Canin hoofdsponsor KCWF

Beste leden van KC West Friesland
Op 1 januari 2013 begint naast het nieuwe jaar nog iets anders moois, namelijk een nieuwe samenwerking tussen KC West Friesland en Royal Canin.

Wij zijn erg blij dat we met zo’n trotse KC mogen samenwerken en kijken dan ook uit naar een enerverende samenwerking.

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om kort iets over Royal Canin te vertellen.
Royal Canin stelt de daadwerkelijke behoefte van de hond en kat voorop bij de ontwikkeling van haar gezondheidsvoedingen.
Hierbij staat onze bedrijfsfilosofie ‘Kennis van en Respect voor dieren’ centraal. Royal Canin heeft al meer dan 40 jaar expertise op het gebied van voeding voor hond en kat en speelt hierin wereldwijd een toonaangevende rol door continue te innoveren en nutritionele doorbraken te realiseren. Om onze wetenschappelijke kennis up to date te houden, wordt er over de hele wereld samengewerkt met universiteiten, onderzoekscentra en fokkers.

Wij willen onze kennis graag delen met professionals en eigenaren. Want wij gunnen, net zoals de leden van KC West Friesland, elke hond en kat het allerbeste.

Maar wie zijn wij nou? Namens Royal Canin zijn wij, Mireille Boers en Kim van Kleef, verantwoordelijk voor o.a. de KC’s. Dat betekent dat wij samenwerkingen zoeken met partners waarvan wij denken dat ze werken met ‘Kennis van en Respect voor dieren’.
Wij stellen ons hier even kort aan jullie voor:

Royal Canin Ik ben Mireille Boers en ik werk al ruim 12,5 jaar met veel plezier voor Royal Canin als Senior Product Manager Hond. Naast mijn werk besteed ik graag tijd aan mijn gezin en aan mijn 2 honden: een duitse staande van 11 en een weimaraner van 2. Met de weimaraner doe ik behendigheid en met beide honden ga ik graag een rondje hardlopen. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

 

Royal Canin Ik ben Kim van Kleef en ben nu 3 jaar werkzaam bij Royal Canin. Na 2 jaar op de veterinaire afdeling ben ik begin 2012 naar deze functie als Product Specialist gegaan. In deze functie ondersteun ik diverse relaties, waaronder KC’s. In mijn vrije tijd ben ik bezig met het bouwen van ons huis waar ik nog wel een tijdje zoet mee ben en ga ik graag lekker lang de bossen in met mijn hond Denzo van 2.
Ik kijk uit naar een fijne samenwerking, hopelijk tot snel.

Namens Royal Canin,
Met vriendelijke groet,
Mireille Boers en Kim van Kleef