Clubmatch

Op zondag 12 november is  de KCWF Clubmatch 2023.
Lid of geen lid, iedereen die een rashond -met stamboom- van 4 maanden of ouder heeft, kan deelnemen. Dus als je een keer wil snuffelen aan het echte showwerk, als je benieuwd bent wat een erkende keurmeester van je hond vindt of als je gewoon een leuke dag met je hond wilt, schrijf je in. Nodig ook al je vrienden en kennissen met een rashond uit voor deelname aan dit evenement of om te komen kijken.

inschrijven 

De inschrijving is nog niet geopend. Zodra de formulieren online staan tref je hier een link aan. Ongeveer een week vóór de Clubmatch worden de deelname-bevestigingen plus een globaal overzicht van het dagprogramma verstuurd.

Let op:
Na het verzenden van het digitale formulier ontvang je per mail een bevestiging. Deze bevestiging kun je bewaren als bewijs van inschrijving. Ontvang je géén  bevestiging per mail (controleer ook je spambox) vraag dan na bij de evenementencommissie of je inschrijving is binnengekomen.

HOE WORDT GEKEURD?

Tijdens de Clubmatch worden de honden op dezelfde manier beoordeeld als op officiële nationale hondententoonstellingen. De honden worden verdeeld in tien rasgroepen conform de richtlijnen van de Raad van Beheer (www.raadvanbeheer.nl).  Erkende en ervaren  keurmeesters, allen deskundig in het beoordelen van de rasgroepen waarbij ze zijn ingedeeld, selecteren van iedere rasgroep de beste drie honden. Alle nummers 1 mogen vervolgens meedingen naar de felbegeerde titel ‘Beste hond van de KCWF Clubmatch 2022’. 

Dit jaar heeft de KCWF de volgende keurmeesters uitgenodigd: 
 
(De keurmeesters voor  2023 zijn nog niet bekend.)


Keurmeesters onder voorbehoud. Afhankelijk van de inschrijvingen kan de indeling gewijzigd worden.

Voorbereiding

Wil je extra goed voor de dag komen? Bezoek dan de KCWF-ringtraining (woensdagavond in Heerhugowaard).  Een goede presentatie kan net dat beetje verschil maken bij de beoordeling door de keurmeester. Wil je met meerdere rassen deelnemen? Zorg dan voor assistentie. Dat voorkomt vertraging bij de keuringen, want de kans bestaat dat de honden dan tegelijkertijd in verschillende ringen aanwezig moeten zijn.
 

TITELS

Naast de titel “Beste hond” wordt gestreden om de titels ‘Beste Baby’, Beste Pup’ en ‘Beste Veteraan van de KCWF’. Bij deze titels zijn er geen voorrondes per rasgroep; alle rassen strijden meteen met elkaar om de titel. Voor alle winnaars zijn er bekers, herinnerings-medailles en prijzen van onze hoofdsponsor Prins.   

Hond & Kind

Voor kinderen tot 12 jaar is er een ‘Kind-Hond Show’. Een superleuk onderdeel waarin kinderen in de mooiste en origineelste uitdossingen hun hond presenteren. Altijd een prachtig onderdeel en een fantastische kans voor kinderen om mee te doen. Deelname is gratis als de hond is ingeschreven voor de Clubshow.

Tombola

Geen Clubmatch zonder Tombola; een cadeautje voor een lootje! De Evenementen-commissie vraagt alle KCWF-leden om voor de tombola mooie, aardige, lekkere, nuttige en/of bruikbare prijzen ter beschikking te stellen. Misschien is er in huis nog een overbodig artikel te vinden, waarmee je een ander juist heel blij kan maken. Een zelfgebakken taart of een lekkere cake zal zeker ook in de smaak vallen.

Alle bijdragen voor de tombola kun je inleveren bij je instructeur of afgeven bij de Dog-Out in Heerhugowaard. Wie vooraf nog aanvullende informatie wil inwinnen over het schenken van bijdragen voor de tombola, kan contact opnemen  met de evenementencommissie. evenementen@kcwf.nl

Locatie: Sporthal “De Draai”, Kalmoesstraat 1-3, 1706 AJ  Heerhugowaard
Aanvang: 10.00 uur
 

 

Het formulier kan nog niet gedownload worden.