Wedstrijden

De KCWF organiseert en faciliteert wedstrijden.
Voor 2020 staan de volgende wedstrijden gepland. 

  • 13 April 2020 FCI Obedience Paaswedstrijd gaat niet door. DEZE wedstrijd is VERVALLEN

 Aan de Obedience wedstrijddeelnemers die zich hebben ingeschreven:

Hallo Allemaal,

Helaas blijven de Paashazen dit jaar in de kast. In goed overleg met de FCI-Obedience commissie heeft de KCWF besloten om dit jaar de wedstrijd op 2e Paasdag niet door te laten gaan.

Na Koningsdag en het Songfestival , is onze KCWF-Paaswedstrijd ook afgelast dit jaar. De reden is voor iedereen duidelijk. Het is jammer, maar wel de beste optie op dit moment. We hopen dat iedereen deze tijd op een goede manier doorkomt en dat we elkaar volgend jaar weer  zien op onze wedstrijd.

De betalingen zullen zo snel mogelijk teruggestort worden. Mocht je na het weekend  nog niets ontvangen hebben, neem dan even contact op met: j.moritz@kcwf.nl

Veel sterkte de komende tijd en dank aan de mensen waar wij met z'n allen een extra beroep op moeten en kunnen doen.

Namens de KCWF,  Judith Moritz

5 Juli 2020 Landelijke Agilitywedstrijd. 

Informatie over inschrijven? Klik op deze link.

LANDELIJKE  AGILITYWEDSTRIJD

Op zondag 5 juli  organiseren wij een landelijke Agility Competititiewedstrijd. Bij agility (behendigheid) gaat het erom dat de hond een parcours van ongeveer 20 hindernissen in een voorgeschreven volgorde foutloos en zo snel mogelijk aflegt. De geleider of handler mag de hond tijdens het lopen van het parcours met de stem en door gebaren aanwijzingen geven. Durf, snelheid, behendigheid en veel enthousiasme zorgen voor een mooi spektakel. Nieuwsgierig en zin om te komen kijken? Iedereen is van harte welkom.

Deze wedstrijd vindt plaats bij de KCWF in Heerhugowaard, de Vork 4, 1704 BX Heerhugowaard.

  • Aanvang 09.00 uur

4 oktober NADAC HOOPERS WEDSTRIJD KCWF Heerhugowaard

Op 4 oktober organiseert de KCWF in Heerhugowaard een NADAC Hoopers Wedstrijd.

Heb je een wedstrijdlicentie of ben je debutant en wil je deelnemen? Volg dan deze link om je in te schrijven.

Hoopers is een sport die bij de KCWF sinds 2015 wordt beoefend. De sport komt uit Amerika en is geschikt voor bijna elke hond. De hond moet een parcours met voornamelijk Hoops, dat is een ronde poort, in combinatie met tunnels, hekjes en tonnen afleggen. De handler blijft binnen een vak of achter een lijn in het parcours. De hond wordt vanaf deze positie 'gestuurd'. De hond moet dus zelfstandig het parcours afleggen en is steeds in contact met de handler. De handler verricht zelf minimale activiteit omdat de hond op afstand gestuurd wordt. Door middel van lichaams- en stemcommando’s wordt richting aangegeven.  Hoopers is leuk om te doen en ook heel leuk om naar te kijken. Je bent vanaf negen uur welkom bij de KCWF, Sportpark de Vork, de Vork 4, 1704 BX Heerhugowaard. 

Let op
De inschrijving opent op 24-08-2020 en sluit op 20-09-2020 (of eerder indien vol).