27-10-2018

Demonstratie tijdens openingsweek dierenspeciaalzaak Jumper

Zoals elke vereniging heeft ook de KCWF een sponsor hard nodig. Onze vereniging  mag zich gelukkig prijzen met de “Jumper de diersuper” als kroondealer van onze hoofdsponsor. Deze week werd er een nieuwe “Jumper” geopend in Hoorn en om die reden kwam het verzoek om als KCWF een bijdrage te leveren aan de openingsweek. Uiteraard werd aan dit verzoek gehoor gegeven.

Zaterdag 27 oktober gaven wij acte de présence bij deze dierenspeciaalzaak in Hoorn. En ik moet zeggen een werkelijk schitterend pand. Twee verdiepingen, ruim van opzet, en werkelijk alles op het gebied van dierbenodigdheden voorradig en dat in combinatie met ruime parkeergelegenheid. 

Onze bijdrage bestond uit het laten zien wat de KCWF op het gebied van hondensport te bieden heeft. Ans en Gerard verzorgden de afdeling waar alle belangstellenden folders en verdere info konden verkrijgen wat wij  te bieden hebben. En dat is veel! Werkelijk alles op hondensportgebied kan de KCWF je bieden!  En om dat ook te demonstreren  waren wij met een ruime vertegenwoordiging aanwezig.  Natascha met Miles, Marius met Bas, Margreet met Soof en Nico met Dirk. Op de foto zie je het team. Het publiek vond het allemaal prachtig en Ans en Gerard kwamen folders tekort om iedere geïnteresseerde blij te maken. Al met al een mooie middag om de hondensport op een positieve manier te belichten en om onze sponsor de aandacht te geven die hij verdient!

Groeten Nico de Graaf

Archief