Adverteren & Sponsoring

De KCWF biedt bedrijven de gelegenheid voor adverteren en sponsoring. Bijvoorbeeld in het KCWF clubblad Hondenleven. Ook op evenementen en wedstrijden biedt de KCWF de mogelijkheid om met een promotiestand of met promotiemateriaal aanwezig te zijn.

Clubblad Hondenleven 
Wilt u sponsoren en/of adverteren in ons clubblad dan kunt u mailen naar: clubblad@kcwf.nl

Hoofdsponsor

In 2018 is de KCWF een samenwerking aangegaan met Prins Petfoods. Prins Petfoods is een Nederlands familiebedrijf en bestaat sinds 1963. Het bedrijf staat voor kwaliteit, kennis en ervaring. 

Prins maakt 100% natuurlijke voedingen voor hond en kat. Met veel liefde, passie en vakmanschap. Als familiebedrijf, al generaties lang.  Bij Prins doen zij graag alles in eigen huis. Omdat zij  willen dat alle voedingen helemaal aan hun wensen en kwaliteitseisen voldoen. Gezondheid en dierenwelzijn gaat bij Prins voor alles.

Goed om te (w)eten
Prins heeft een compleet menu voor je hond : geperste en krokante brokvoedingen, vers vleesmenu’s, vleesmaaltijden als worst en in blik, beloningscrèmes in een tube en dieetvoedingen. Allemaal streng gecontroleerde Nederlandse kwaliteitsproducten zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en proefdiervrij.

Prins heeft eigen voedingsdeskundigen, dierenartsen, opleidingen en een bezoekerscentrum. Samen vormen zij één grote familie waarin ook jij en je dier zich thuis kunnen voelen. Zij bieden je graag kennis, begeleiding en advies.

Deskundig, snel en gratis advies  
Wil je iets weten over de voeding, opvoeding, verzorging of het gedrag van je hond ? Zoek je uitgebreide begeleiding bij een gezondheidsprobleem, of juist een vrijblijvend, kort en bondig advies? Voor jou en je dier(en) staat bij Prins een team van experts klaar.

Je kunt het Prins CareTeam met voedingsdeskundigen en dierenartsen altijd raadplegen voor deskundig advies, een gouden tip of een steuntje in de rug. Dat doen zij  helemaal gratis en met veel plezier. Wie je ook bent, of wat je ook voert. 

Het Prins CareTeam is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 21.00 uur. Kennismaken met hun passie voor service, kennis delen en dierenwelzijn? Kies de contactmogelijkheid die jij het prettigst vindt. De website van Prins Petfoods is informatief, educatief en helder. Wil je volgen wat zij allemaal doen? Prins informeert, inspireert en verrast je graag via :
www.prinspetfoods.nl, www.facebook.com/prinspetfoods en www.instagram.com/prinspetfoods