Cursus Informatie en Inschrijven


Lidmaatschap vereist

Om deel te kunnen nemen aan een cursus of training van de KCWF is het lidmaatschap van de KCWF vereist. Ben je nog geen lid van de KCWF? Word dan snel lid als je een cursus wilt volgen. Het inschrijvingsformulier vind je bij de kring van je keuze. Omdat de KCWF uitsluitend met vrijwilligers werkt, kunnen we de prijs van het lidmaatschap laag houden. Voor €25,- ben je een jaar lang lid van de KCWF. Gezinsleden kunnen ook lid worden en betalen slechts €5,-. 


Meld je tijdig aan

Voor enkele cursussen kan een wachtlijst zijn zoals voor de Basis (puppy) Cursus 1. Je kan je al aanmelden zodra je weet dat er een pup in huis komt. Als de pup 8 weken is, kan gestart worden met de Basis (puppy) Cursus 1.
 

Gezondheidsverklaring

Voor sommige cursussen zoals Behendigheid en Flyball is een gezondheidsverklaring van je hond vereist om fysieke problemen te voorkomen. Op deze pagina vind je het formulier dat je kunt downloaden. Het formulier kun je meenemen naar je dierenarts. Het ingevulde formulier lever je in bij je instructeur.

 

Locatie keuze

De KCWF heeft vijf cursuslocaties/kringen: Den Helder, Heerhugowaard, Heiloo, Hoorn en Schagen. Je kunt op de cursuslocatie klikken die het dichtst bij jou in de buurt is en kijken welke cursussen er gegeven worden. De meeste cursussen worden wekelijks gegeven, maar per locatie mogelijk op verschillende dagen en/of tijdstippen.
 

Aantal lessen en kosten

Niet iedere locatie biedt alle cursussen aan, maar voor alle cursussen die gegeven worden, hanteert de KCWF hetzelfde aantal lessen en dezelfde cursuskosten. Per specifieke cursus kan het aantal lessen en kosten verschillen. Het aantal lessen en de cursuskosten staan bij de betreffende cursus vermeld.


En verder


Voor iedere cursus vragen we je om je vooraf aan te melden. Dat kan met het betreffende aanmeldingsformulier. Lees het formulier goed door en vul alle gegevens in. Voor vragen kun je contact opnemen met de cursuscoördinator van de Kring waar je de cursus wilt volgen.

Voor informatie over een specifieke cursus kun je in de kolom hiernaast klikken op de cursus van jouw keuze. Voor elke cursus staat beschreven wat de cursus inhoudt, wat het doel van de cursus is en of de cursus voor jou en je hond geschikt is.