1-7-2020

KCWF op anderhalve meter

Per 1 juli zijn de tot nu toe geldende regels gewijzigd. De regels zijn versoepeld maar de anderhalve-meter-regel zal nog een hele tijd gelden.

Het vraagt aanpassing van ons als vereniging, van de instructeurs en van jou als cursist.

Het veld betreden en verlaten gaat alweer iets makkelijker en je familieleden en/of vrienden zijn weer welkom op het veld. Nog steeds geldt dat je als cursist voor je eigen materiaal zorgt. De KCWF mag niets uitlenen. Ook cursisten lenen onderling niets aan elkaar uit. Je bent op anderhalve-meter-afstand weer welkom in de kantine en je kunt gebruik maken van het sanitair.

Alle lessen vinden buiten plaats. Theorielessen mogen plaatsvinden in de clubgebouwen. Alle cursisten zitten  op een vaste plaats. Iedereen op anderhalve meter van elkaar.

Als je het veld betreedt houd je je aan de regels zoals die nog steeds gelden. Volg de instructies m.b.t. de regels op van de instructeurs en/of kaderleden herkenbaar aan hun clubtenue.

Samen moeten we de regels naleven zoals die nog steeds gelden.

VOOR IEDEREEN GELDT:

  • Blijf thuis als je gezondheidsklachten hebt en laat je testen!
  • Houd anderhalve meter (twee armlengtes) afstand van ieder andere persoon.
  • Was je handen met water en zeep voor én na bezoek aan de club.
  • Schud geen handen.

Bij het overtreden of het niet opvolgen en/of naleven van de nieuwe huisregels kun je, gezien de ernst van de COVID-19, worden uitgesloten van deelname aan de training zonder terugbetaling van het cursusgeld. We moeten de regels naleven zoals die nog steeds gelden. 

ALV
De ALV die geagendeerd stond op 29 april, is verplaatst naar woensdag 14 oktober 2020. Aanvang 20.15 uur in de Dog Out in Heerhugowaard. De ALV is voor alle leden, je bent van harte welkom. Vanwege de Corona-maatregelen is het wel noodzakelijk dat je je aanmeldt, dat kan via: aanmelden ALV@kcwf.nl of via secretaris@kcwf.nl

GEANNULEERD
De JongeHondenDag & Veteranenshow  op 28 juni is GEANNULEERD dit geldt ook voor de  keuringen van de Ras- en stamboomloze honden.  De Agilitywedstrijd gepland voor juli is geannuleerd. In  2020 wordt geen clubmatch georganiseerd. 

 

 

Archief