KCWF Heiloo

 

Leuk dat je even langskomt om te zien wat je bij de KCWF in Heiloo allemaal samen met je hond kunt doen.

Cursusaanbod

KCWF Heiloo geeft cursussen voor honden van alle leeftijden.
Alle cursussen worden gegeven door enthousiaste, gecertificeerde instructeurs.
Heb je een pup, dan kun je bij ons natuurlijk de Basis/Puppy Cursussen volgen.
Heb je de basiscursussen al gedaan en wil je toch een uurtje intensief samen met je hond bezig zijn, dan kun je kiezen uit verschillende sporten zoals Obedience (Gedrag & Gehoorzaamheid op een steeds hoger niveau), Rally-O en Hoopers.
Zelfs als je hond al wat ouder is kun je in Heiloo sporten met je hond. Hoopers is een sport waarbij je hond en jij zelf fysiek niet zwaar belast worden.
Lijkt het je leuk om na de basiscursussen samen met je hond iets te gaan doen? Weet je nog niet wat? Misschien is de Funcursus wel iets voor je. Gewoon gezellig bezig zijn en ook wat snuffelen aan de verschillende hondensporten, zoals Rally-O,  Agility en Hoopers.

Nieuwsgierig naar geworden?
Het cursus aanbod in Heiloo kun je hier vinden.
Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met de KCWF
Contactpersoon in Heiloo:
Janny van Hoven,
telefoon: 06-49633948 

Locatie

Het hele jaar door geven wij cursussen op een ruim, geheel afgesloten terrein aan de grens van Heiloo/Akersloot. Zowel overdag als 's avonds (met verlichting). Naast het trainingsveld is een ruime parkeergelegenheid. Onze kantine wordt gebruikt voor theorielessen, informatiebijeenkomsten en natuurlijk ook om gewoon even gezellig bij te praten voor of na de les.

De ligging van het terrein kun je vinden op de pagina Contact. (onderaan)

Agenda Heiloo