Nieuws

9-12-2017

Hond 2017

Natascha is een cursiste Obedience in Hoorn, samen met haar hond Miles heeft zij het afgelopen jaar erg goed gepresteerd. Medaille na medaille hebben zij gewonnen. Samen hebben zij een weekendje Hond 2017 achter de rug. Zij mochten op zaterdag 9 december deelnemen in het demoteam van FCI Obedience Nederland. Het demoteam liet zien hoe de Obedience oefeningen opgebouwd worden van pup tot het hoogst haalbare niveau. Natascha en Miles showden oefeningen van de niveaus Obedience 1 en 2. Na de demo hielpen zij bij de Obedience workshop.

Op zondag 10 december deden zij in de OB1 mee aan de Obedience wedstrijd (de Hans Barettabokaal) en kwamen zij in actie in de erering. Miles had nog nooit eerder een indoorwedstrijd gelopen. Hij moest wennen aan de gladde vloer en het geluid. Ook Natascha als geleider van Miles moest wennen; wedstrijdzenuwen horen erbij. Ook spannend waren de toeschouwers en de honden aan de kant van de ring. Zij behaalden een score van 230,5 punten: kwalificatie zeer goed.Het resultaat was voor een eerste indoorwedstrijd echt prima, maar net niet goed genoeg. Samen wel een prachtige ervaring rijker. Natascha en Miles in actie zien? Op FACEBOOK staan verschillende filmpjes, echt het bekijken waard.

 

Op de foto links: Miles zonder wedstrijdzenuwen, hij had een prima wedstrijdvoorbereiding. Op de foto rechts: Natascha en Miles, na deelname aan de Gockinga Bokaal afgelopen zomer.

Archief