Nieuws

27-10-2018

Afscheid kring Schagen en KCWF

AFSCHEID Kring Schagen en K.C.W.F.

Op zaterdagochtend 27 oktober was er Agility examen in de kring Schagen.

Bij aankomst werd duidelijk dat er een feestje zou zijn: er hingen allemaal slingers.

Eerst het examen: belangrijk voor alle deelnemers. Met af en toe een regenbui waren de prestaties wisselend. Het blijven natuurlijk honden; soms presteren ze geweldig en soms doen ze net iets anders. Mijn Dear Drake liep gewoon onder de band door linea recta de tunnel in; helaas een dikke diskwalificatie. Na een soepel verlopen examen en de uitreiking van de diploma’s, medailles en wisselbekers en het bedanken van de keurmeester en de administratie was het tijd voor het feestje.

Zeg maar gerust FEEST, ALLE cursisten (nieuw, oud en erg oud) waren aanwezig. En dat niet alleen: ze hadden ook iets eetbaars mee waardoor er een geweldige lunchtafel ontstond. Te veel om op te noemen en een heel gezellig samenzijn. Maar daar bleef het niet bi. Er kwamen ook nog vele, zeer vele cadeaus, enveloppen, bloemen, kaarten maar vooral ook de lieve en goede wensen voor de toekomst. Het was super lief en overweldigend. Er waren ook instructeurs van Schagen en ook uit Hoorn om mij te bedanken voor de jaren dat ik les heb gegeven; ook zij kwamen niet met legen handen. Evenals de diverse bestuursleden die naar Schagen kwamen om afscheid te nemen en niet alleen van mij maar ook van Wim. Het was geregeld dat ook hij aanwezig was.

Na 29 jaar op de Balgweg te hebben gewoond, vertrekken Wim en ik richting Zeewolde. Hierdoor komt er een eind aan de jaren dat wij samen binnen de K.C.W.F. actief (soms zeer actief) waren. Soms met een lach, een traan, met ergernis, maar vooral met veel liefde hebben we het  gedaan.

Alle cursisten: BEDANKT voor het vertrouwen in mijn lesgeven, maar vooral ook voor het geweldige afscheid dat jullie geregeld hebben. Simone, ook jij bedankt en niet alleen als collega- instructeur.

Alle andere aanwezigen (en niet aanwezigen) hartelijk bedankt voor de blijken van waardering voor mij maar ook voor Wim.

Er wordt altijd gezegd “De wereld is klein”, misschien (van sommigen weet ik het zeker) zien wij elkaar in de toekomst. Het ga jullie allemaal goed.

 

 

Lieve groeten Els Jelderda

Archief